Ședințe foto / video

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj R.A. a acceptat mereu cu deschidere solicitările privind organizarea unor şedinţe foto sau video în perimetrul aeroportului, solicitări primite atât din partea mass-media profesională cât şi din partea unor alte persoane sau instituţii.

 

Vă rugăm să completaţi următorul formular cu minim 10 zile înainte de data la care doriţi ca şedinţa foto/video să aibă loc. Fotografiatul/filmatul se va face contra cost, acesta urmând a se stabili în funcţie de durata şi de complexitatea şedinţei foto sau video. Toate detaliile vizavi de costuri vi se vor comunica după ce completaţi formularul de mai jos:

 * câmp obligatoriu

* sunt de acord să respect toate normele de securitate şi siguranţă în interiorul perimetrului securizat al Aeroportului Cluj-Napoca şi voi semna o declaraţie în acest sens înainte de începerea şedinţei foto/video. R.A. Aeroportul Cluj-Napoca îşi rezervă dreptul de a refuza cererea dvs. dacă formularul transmis este incomplet sau din orice alte motive care ţin de siguranţa şi securitatea aeroportuară.

Totodată R.A. Aeroportul Cluj-Napoca îşi rezervă dreptul de a acţiona în justiţie persoanele sau firmele care publică / folosesc imagini sau filmări de natură să dăuneze imaginii Aeroportului Cluj-Napoca.